Sport i zabava

Turističko naselje Sagitta pruža Vam brojne mogućnosti rekreacije i zabave.

Obzirom na zemljopisni položaj naselja, nude Vam se brojni sportski sadržaji koji će Vaš odmor učiniti još ugodnijim. Multifunkcionalno sportsko igralište svakodnevno je na raspolaganju svim našim gostima, a osim najpopularnijeg nogometa gosti mogu uživati u košarci, odbojci ili rukometu.

Uz sve navedene mogućnosti rekreacije koje Vam stoje na raspolaganju na Vaš zahtjev organizirat ćemo i druge sadržaje izvan hotelske ponude kao što su: rafting na rijeci Cetini, zip line, fish picnic, jednodnevne izlete turističkim brodom na otok Brač i Hvar, kao i plovidbu donjim tokom rijeke Cetine do izletišta Radmanove mlinice. U ponudi imamo i organizaciju posjeta nacionalnim parkovima Plitvička jezera i Krka.

U programu animacijskoga tima našega naselja sasvim sigurno će se naći nešto što će privući Vašu pozornost. Aqua aerobic i druga sportska natjecanja organiziraju se više puta dnevno. Dječji klub se održava dva puta dnevno u jutarnjim i popodnevnim satima. U večernjim satima Vaši najmlađi imaju mogućnost ugodno provesti vrijeme u mini disco clubu, dok ćete Vi imati priliku noćne sate provoditi uz glazbu uživo koja se organizira do dva puta tjedno.

Kao dodatna ponuda (dostupno uz nadoplatu) za zabavu naših gostiju svih uzrasta stoji i igraonica sa različitim igrama poput: stolni hokej, biljar, košarka, itd.
Tražite predivno mjesto za odmor? Na pravom ste mjestu. U Omišu, vas očekuje All Inclusive usluga, gdje je sve uključeno u ponudu.
Nazovite našu recepciju na
+385 21 755 222 ili pošaljite mail na reservations@salveregina.hr

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS