Doživite avanturu

Skrivene ljepote prirode

Izleti: Upustite se u pustolovinu života

Uđite u svijet izleta i avanture s nama.
Isprobajte različite aktivnosti koje će vam pružiti pravi doživljaj i uzbudljivo iskustvo. Otkrijte nevjerojatne skrivene ljepote destinacije, upustite se u adrenalinom ispunjene avanture.

S našim raznolikim izletima i aktivnostima, pružit ćemo vam nešto za svačiji ukus, bilo da se radi o pustolovnim sportovima, razgledavanjima prirode ili kulturnim obilascima.
Uživajte u pravom doživljaju odmora s našim svijetom izleta i avanture.

Multi-adventure

Uživajte u predivnoj prirodi Omiša uz avanturistički paket i pobjegnite od svakodnevne rutine s ovom izvanrednom aktivnošću na najzabavnijem dijelu rijeke Cetine za najbolje uspomene s odmora.

Avanturistička tura je mnogo više od običnog rafting izleta, to je zabavno avanturističko iskustvo ispunjeno adrenalinom koje objedinjuje sve dobre aktivnosti na rijeci u regiji Dalmacije u jednom paketu, a to uključuje:
rafting, skakanje s litica, ronjenje s disalicom, ljuljanje na užetu, spuštanje toboganom, plivanje u kristalno čistoj rijeci, skakanje u brzacima, penjanje uzbrdo

Rafting

Jednodnevna rafting tura idealna je odmor za sve. Ova tura na rijeci Cetini pogodna je i za obitelji jer djeca već od 5 godina mogu sudjelovati.
Priroda kojom će vas rijeka provesti je izvanredna i ostavit će vas bez daha. Vaš certificirani vodič brinut će o vašoj sigurnosti tijekom cijelog puta.

Quad Safari

ATV Quad Safari tura je prilagođena svim dobnim skupinama i ne zahtijeva prethodno vozačko iskustvo.  
Za ljubitelje prirode i ekstremnih sportova, više od 40 km staza koje su prilagođene za safari vožnju.
Putem se kreće lokalnim cestama, makadamima, rijekama, visoravnima i kanjonima, uz zaustavljanje na brojnim prekrasnim lokacijama u dalmatinskom zaleđu.

Zipline

Uživajte u nevjerojatnoj avanturi na Zipline poligonu u kanjonu rijeke Cetine, udaljenom 3 km od Omiša.
Sastoji se od 8 čeličnih sajli, pružajući vam ukupnu duljinu od 2100 m, s najduljom sajlom od 700 m i visinom od 150 m iznad zemlje.

Fishpicnic

Uživajte u nevjerojatnom izletu fishpicnic brodom iz Omiša do prekrasnih mjesta Pučišća i Postira. Krenite na ovu avanturu s udobnog broda i plovite Jadranskim morem dok uživate u prekrasnim krajolicima.
Fishpicnic izlet pruža vam nevjerojatnu priliku da spojite ljubav prema moru, ribolovu i istraživanju predivnih otočnih mjesta.
 

Modra špilja i Hvar

Otkrijte čuda otoka: Modra špilja, Stiniva, Budikovac i Pakleni otoci. Istinski doživite ljepote Jadrana.
Iskusite avanturu otkrivanja skrivenih bisera Jadranskog mora, istražujući čudesne špilje i idilične uvalice. Proživite nezaboravne trenutke u prirodi i upijajte ljepotu ovih otoka koji ostavljaju bez daha.


Rezervirajte svoj odmor već danas i zaplovite uzbudljivim izletima.
Avantura Vas čeka.


RAFTING

Osjetite snagu prirode na valovima avanture

FISH PICNIC

Ulovite sreću na moru!

MODRA ŠPILJA

Zaronite u čarobni svjetlosni spektakl u dubinama
vrh stranice