Mini klub avantura

Igraj, uči, istražuj

Mini klub: Kreativne igre za nevjerojatne ideje

Naši najmlađi gosti će doživjeti nevjerojatnu zabavu u mini klubu, gdje ih očekuju raznovrsne kreativne radionice. Mini klub Sagitte mjesto je gdje djeca mogu istražiti svoju maštu kroz zabavne i edukativne aktivnosti. Upoznati će se s novim prijateljima i uživati u raznolikim aktivnostima i radionicama.

Kreativne radionice

U našim kreativnim radionicama za najmlađe, mališani će se upustiti u razne avanture mašte i stvaralaštva. Uz stručno vođene radionice, djeca će imati priliku razvijati svoju kreativnost kroz različite aktivnosti poput slikanja, modeliranja, bojanja ili izrada raznih umjetničkih projekata.

Naši animatori su stručni i iskusni u radu s djecom te su osmišljene brojne igre i aktivnosti koje potiču kreativnost, maštu i razvoj motoričkih sposobnosti kod djece.

Disko večeri

Za naše male plesače organiziramo spektakularne dječje disko večeri. Uz ritmove omiljenih dječjih pjesama i šarene svjetlosne efekte, djeca će imati priliku pokazati svoje najbolje plesne pokrete i uživati u nezaboravnoj zabavi. Na dječjoj disko večeri svatko će pronaći svoj ritam i osjetiti čaroliju glazbe dok se smiju, plešu i stvaraju predivne uspomene s novim prijateljima.

Sigurnost i dobrobit naših najmlađih gostiju su nam iznimno važni, stoga su sve aktivnosti i igre prilagođene njihovoj dobi i interesima.

Radno vrijeme mini kluba

Mini klub je otvoren svaki dan, pružajući roditeljima mir uma i uvjerenje da su njihova djeca sigurna i u dobrim rukama. Dječji klub održava se dva puta dnevno, a raspored možete pronaći na oglasnoj ploči hotela. U hotelu Sagitta se trudimo pružiti sve što je potrebno za opuštajući i nezaboravan obiteljski odmor.

Dok naši maleni gosti istražuju čarobni svijet mini kluba, roditelji mogu uroniti u potpuno opuštanje uz osvježavajući koktel na Beach baru.
Naš cilj je pružiti nezaboravno iskustvo i poticati dječju kreativnost, izražavanje i istraživanje, stvarajući tako lijepe uspomene i otkrivajući skrivene talente kod naših najmlađih gostiju.


Pridružite nam se u mini klubu i stvorite nezaboravne trenutke za svoju djecu!


Rezervirajte odmah, ispunite obrazac niže ili nam se javite na reservations@salveregina.hr

Mini klub avantura

Beskrajna sreća u malom klubu

Kutak zabave

Mala zabava, velika sreća
vrh stranice