Hrvatska

Hrvatska, kao jedna od najznačajnijih turističkih destinacija na Mediteranu ima dugu turističku tradiciju. Prednosti hrvatskog turizma su očuvana prirodna bogatstva te kulturno i povijesno nasljeđe.

Turistička ponuda u Hrvatskoj je veoma raznolika, nude se razni oblici nautičkog, ronilačkog, lovačkog, seoskog pustolovnog do wellness i topličkog turizma. Sve najljepše hrvatske obalne destinacije, pa tako i Sagitta, smještene su uz more te pružaju jedinstveni užitak kako za parove tako i obiteljski odmor. Mnogi hoteli na hrvatskoj obali namijenjeni su upravo obiteljima te obiluju raznovrsnom ponudom kako za djecu tako i za njihove roditelje.
U velikoj ponudi smještaja za odmor na našoj obali nudi se i odmor u apartmanima, koji se nalaze na plaži ili u neposrednoj blizini mora. Idealan su izbor za obiteljski odmor.

Kao jedna od mogućnosti smještaja nudi Vam se i smještaj u turističkim naseljima. Turistička naselja, poput Sagitte, idealni su za osobe koje vole prirodu, ali žele i dalje uživati u komforu koji pružaju takva mjesta. Većina takvih naselja su vrlo moderno i komforno uređena te prilagođena svim potrebama naših gostiju. Hotelsko naselje Sagitta tipičan je primjer koji Hrvatsku čini jednom od najpopularnijih turističkih destinacija.

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS