Hrvatska

Hrvatska, kao jedna od najznačajnijih turističkih destinacija na Mediteranu ima dugu turističku tradiciju. Prednosti hrvatskog turizma su očuvana prirodna bogatstva te kulturno i povijesno nasljeđe.Turistička ponuda u Hrvatskoj je veoma raznolika, nude se razni oblici nautičkog, ronilačkog, lovačkog, seoskog pustolovnog do wellness i topličkog turizma. Sve najljepše hrvatske obalne destinacije, pa tako i Sagitta, smještene su uz more te pružaju jedinstveni užitak kako za parove tako i obiteljski odmor. Mnogi hoteli na hrvatskoj obali namijenjeni su upravo obiteljima te obiluju raznovrsnom ponudom kako za djecu tako i za njihove roditelje.
U velikoj ponudi smještaja za odmor na našoj obali nudi se i odmor u apartmanima, koji se nalaze na plaži ili u neposrednoj blizini mora. Idealan su izbor za obiteljski odmor.

Kao jedna od mogućnosti smještaja nudi Vam se i smještaj u turističkim naseljima. Turistička naselja, poput Sagitte, idealni su za osobe koje vole prirodu, ali žele i dalje uživati u komforu koji pružaju takva mjesta. Većina takvih naselja su vrlo moderno i komforno uređena te prilagođena svim potrebama naših gostiju. Hotelsko naselje Sagitta tipičan je primjer koji Hrvatsku čini jednom od najpopularnijih turističkih destinacija.

Tražite predivno mjesto za odmor sa svojom obitelji? Na pravom ste mjestu. U Omišu, vas očekuje All Inclusive usluga, gdje je sve uključeno u ponudu.
Nazovite našu recepciju na
+385 21 755 222 ili pošaljite mail na reservations@salveregina.hr

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS