Smještaj u hotelu:

U sklopu Turističkog naselja Sagitta, All Inclusive Light hotel (zajedno s apartmanima i bungalovima) čini jedinstveno mjesto za odmor na ovom dijelu Jadrana.

Hotel 3* raspolaže sa 87 soba i sve gledaju prema morskoj strani.

Vrste soba:

Standard dvokrevetna soba s balkonom, morska strana
Površina jedinice cca 20 m2, udobno uređene hotelske sobe s bračnim krevetom / krevetom za dvije osobe (twin) i foteljom na razvlačenje kao pomoćnim ležajem (u istoj prostoriji), tuš / WC, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, klima uređaj i balkonom prema morskoj strani.
R
aspoređene na prvom (razina recepcije), drugom i trećem katu.

Standard dvokrevetna soba s morske strane 
ovršina jedinice cca 18 m2, opremljena bračnim francuskim krevetom (nije moguće razdvajati), kadom / WC, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom televizijom i klimom. Sve su sobe ovog tipa smještene u prizemlju zgrade hotela te okrenute prema morskoj strani.

Superior dvokrevetna soba s balkonom, morska strana (2+1)

Ima balkon s morske strane, 2 spojena kreveta te sofu s mogućnošću razvlačenja, koja je prikladna za 1 dijete do 11,99 godina. Među ponudom su i satelitska TV, hladnjak, klima i kupaonica s tuš kabinom te sušilom za kosu. Wi-Fi internet i parking su uključeni u cijenu sobe. All Inclusive Light usluga i položaj na samoj hotelskoj plaži garantiraju relaksirajući i nezaboravan odmor kako odraslima tako i djeci.

 

 

Želite smještaj po vašoj mjeri? Na pravom ste mjestu u Omišu, očekuje vas All Inclusive Light usluga, gdje je sve uključeno u ponudu.
ISpunite obrazac niže ili pošaljite mail na
reservations@salveregina.hr

Napomena:

Holiday village Sagitta nije prilagođena ni kategorizirana za nepokretne osobe kao ni za osobe s poteškoćama u kretanju zbog reljefno kaskadnog položaja na plaži. Hotel nema dizalo.

 

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS