Villa Zetna

Villa Zetna nalazi se u malom slikovitom mjestu Ruskamen (Lokva Rogoznica) u blizini grada Omiša.
Vila se ističe kao najatraktivniji dio Turističkog naselja Sagitta.
Njena mikrolokacija je vrlo jedinstvena jer je smještena okrenuta prema Jadranskom moru u lijepoj borovoj šumi samo nekoliko metara od šljunčane plaže.

Stil uređenja vile najlakše je opisati kao sinergija između modernog i tradicionalnog mediteranskog stila.

Opremljena je za smještaj 8 osoba, ima 3 dvokrevetne sobe i 1 dvokrevetnu (twin) sobu, luksuzni dnevni boravak s blagovaonom, kuhinju s mnogo različitih aparata, wellness - saunu, jacuzzi, opremu za vježbanje, uredsku sobu i terasu s prekrasnim pogledom na otok Brač.

Dvije dvokrevetne sobe na prvom katu su en suite, a ostale dvije sobe na drugom katu povezane su  kupaonicom. Dvije sobe na svakom katu imaju pristup tornju vile.

Kako vila sa svojom bogatom poviješću poštuje tradiciju naše regije Dalmacije, u svom kompleksu nalazi se kamena dimna kuća s kaminom i blagovaonom u dvorištu. Villa također ima i vlastiti natkriveni parking.

Ispred vile nalazi se mala paluba s ležaljkama za uživanje u svim mirisima prekrasnog vrta koji ga okružuje. Gosti Ville Zetna mogu uživati u otvorenom bazenu sa slatkom vodom, koji je svega par koraka od ville.

 

Želite luksuzno ljetovanje u vili pokraj mora? Javite nam se mailom na reservations@salveregina.hrili nas nazovite na +385 21 755 222

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS