Plaža

Duljinom cijelog turističkog naselja prostire se šljunčana plaža čiji su rubovi smješteni u sjeni stoljetnih borova. Kombinacija mirisa soli, borovine i mediteranskog raslinja ispunit će sva Vaša osjetila i opustiti Vaše tijelo i duh.

Na udaljenosti od samo 7 km u smjeru Splita na ušću rijeke Cetine u more smješten je gusarski grad Omiš. Grad prebogatog povijesnog nasljeđa uz koji se nalazi jedinstvena pješčana plaža na kojoj se miješa slana morska voda i slatka voda rijeke Cetine. Glede plitkoga mora plaža je idealna za djecu najmlađega uzrasta. A, ako se odlučite krenuti u smjeru Makarske ugodno će Vas iznenaditi kamenito-šljunčane plaže Ivašnjaka gdje je dubina mora dostatna za vrsne plivače i ljubitelje podmorskih sportskih aktivnosti.

Neposredna blizina restorana  i samog hotela omogućava našim gostima cjelodnevno uživanje. Sraz mora, planine i rijeke na tako malom prostoru sigurno svrstava našu destinaciju među prirodne bisere Mediterana.

Tražite predivno mjesto za odmor sa svojom obitelji? Na pravom ste mjestu. U Omišu, vas očekuje All Inclusive Light usluga, gdje je sve uključeno u ponudu.
Nazovite našu recepciju na
+385 21 755 222 ili pošaljite mail na reservations@salveregina.hr

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS