Dalmacija

Dalmacija je najveća i najpoznatija povijesna hrvatska regija. Smještena na krajnjem jugu Hrvatske pa je to prostor sunca, toplog mora, maslina, vina, ribe i pjesme, jednom riječju iskonski Mediteran, Mediteran kakav je to nekad bio.


Ljetovanje u našem resortu znači uživanje u svim blagodatima Dalmacije. Dobra povezanost sa svim europskim destinacijama odmor u Dalmaciji čini na dohvat ruke odnosno samo nekoliko sati od Vašeg doma u Hrvatskoj ili u Europi. Biserno čisto more, mnoštvo otoka, bogata kulturna baština, na daleko poznata mediteranska kuhinja i ljubazno osoblje već desetljećima čine Dalmaciju jednom od najpoželjnijih regija za odmor u Europi i svijetu.

Ovakvo okruženje Hotelsko naselje Sagittu čini savršenim mjestom za obiteljski i individualni odmor daleko od svakodnevnih problema i užurbanog načina života. Dopustite da pretočimo bar malen dio onog što Dalmacija predstavlja i pruža gostu kroz ponudu i da Vaš odmor učinimo nezaboravnim dijelom onoga što ćete ponijeti kući iz ovog mediteranskog raja.


Tražite predivno mjesto za odmor sa svojom obitelji? Na pravom ste mjestu. U Omišu, vas očekuje All Inclusive usluga, gdje je sve uključeno u ponudu.
Nazovite našu recepciju na 
+385 21 755 222 ili pošaljite mail na reservations@salveregina.hr

Salve Regina garantira najnižu cijenu na internetu
Ukoliko pronađete nižu cijenu sobe na dostupnim web stranicama za Holiday Village Sagitta, istu vrstu smještaja, broj osoba (i njihovu dob), željene datume i način plaćanja odobravamo Vam dodatan popust od 5%.

Potvrdu o nižoj cijeni (link na stranicu) pošaljite nam na e-poštu: reservations@salveregina.hr
Nakon što provjerimo, kontaktirati ćemo Vas.

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS