Bungalovi

Bungalovi

Nalaze se 200 - 350 m od glavne zgrade. Kao iznimno popularan i povoljan smještaj u Holiday Village Sagitta, nudimo iznajmljivanje 39 bungalova. Smješteni u sjeni borova, naši bungalovi nude tipičnu dalmatinsku atmosferu.

Bungalovi 2+1 (23,50 m2)

idealni smještaj za parove ili obitelji s jednim djetetom, a bungalovi 2+2 (30 m2) predstavljaju idealan izbor za obiteljski odmor.


Bungalov 2+1

(min 2 odrasle osobe, maksimalno 2 odrasle osobe + 1 dijete): 23,50m2, kombinirani prostor dnevne i spavaće sobe s francuskim bračnim krevetom (ne može se razdvajati), dodatan ležaj čini fotelja na razvlačenje (u istoj sobi), kada / WC, klima uređaj, satelitska televizija, kuhinja sa prostorom za objed i terasa.


Bungalov 2+2

(maksimalno 2 odrasle osobe + 2 djece): 30m2, kombinirani prostor dnevne i spavaće sobe s francuskim bračnim krevetom (ne može se razdvajati), pomoćni ležaj za 2 osobe (krevet na kat) u odvojenoj sobi, tuš / WC, satelitska televizija, klima uređaj, kuhinja sa prostorom za objed i terasa.

Položaj terase svakog pojedinog bungalova ovisi o točnoj lokaciji jedinice u prostoru.
Kao i hotelske sobe i apartmani, bungalovi se također temelje na All-inclusive Light uslugama.

 

Želite smještaj po vašoj mjeri? Na pravom ste mjestu u Omišu, očekuje vas All Inclusive Light usluga, gdje je sve uključeno u ponudu.
Javite nam se putem online obrasca ispod, mailom na reservations@salveregina.hr ili nazovite našu recepciju na +385 21 755 222

Napomena:

Holiday Village Sagitta nije prilagođena ni kategorizirana za nepokretne osobe kao ni za osobe s poteškoćama u kretanju zbog reljefno kaskadnog položaja na plaži. Hotel nema dizalo.

 

Pošaljite nam upit!

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS