Smještaj u hotelu - Obiteljski odmor

Hotel Sagitta, u sklopu Turističkog naselja Sagitta, hotel je koji zajedno sa apartmanima i bungalovima čini jedinstveno mjesto za odmor na ovom dijelu Jadrana.

Sagitta je obiteljski hotel sa tri zvjezdice, koji neprekidnim ulaganjem i obogaćivanjem sadržaja nastavlja tradiciju jednog od najboljih turističkih smještaja na ovom području. Hotel raspolaže sa 87 soba obogaćenih prekrasnim pogledom prema morskoj strani. Postoje dvije vrste soba:

Dvokrevetna soba s balkonom (min 2 odrasle osobe, maksimalno 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 1 dijete): ukupno 72 jedinice, površina jedinice cca 20 m2, udobno uređene hotelske sobe s bračnim krevetom / krevetom za dvije osobe (twin) i foteljom na razvlačenje kao pomoćnim ležajem (u istoj prostoriji), tuš / WC, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, klima uređaj i balkonom prema morskoj strani. Raspoređene su na prvom (razina recepcije), drugom i trećem katu. Ovaj je tip smještaja također dostupan za pojedinačnu upotrebu (single use).

Dvokrevetna soba bez balkona (min / max 2 odrasle osobe): ukupno 15 jedinica, površina jedinice cca 18 m2, opremljena sa bračnim francuskim krevetom (nije moguće razdvajati), kadom / WC, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom televizijom i klimom. Sve su sobe ovog tipa smještene u prizemlju zgrade hotela te okrenute prema morskoj strani.

All inclusive usluga i položaj na samoj hotelskoj plaži garantiraju relaksirajući i nezaboravan odmor kako odraslima tako i djeci.

 

Napomena:

Holiday village Sagitta nije prilagođena ni kategorizirana za nepokretne osobe kao ni za osobe s poteškoćama u kretanju zbog reljefno kaskadnog položaja na plaži. Hotel nema dizalo.

Pošaljite nam upit!

 

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS