Sport i animacija

Turističko naselje „Ruskamen“ pruža Vam brojne mogućnosti rekreacije i zabave.

Obzirom na zemljopisni položaj naselja nude Vam se brojni sportski sadržaji koji će Vaš odmor učiniti još ugodnijim. Multifunkcionalno igralište svakodnevno je na raspolaganju svim našim gostima, a osim najpopularnijeg nogometa gosti mogu uživati u košarci, odbojci ili rukometu.

Uz sve navedene mogućnosti rekreacije koje Vam stoje na raspolaganju na Vaš zahtjev organizirat ćemo i druge sadržaje van hotelske ponude kao što su: rafting na rijeci Cetini, trekking, zip line, fish picnic, jednodnevne izlete turističkim brodom na otok Brač kao i plovidbu donjim tokom rijeke Cetine do izletišta Radmanove mlinice. I to nije sve! Na Vaš zahtjev organizirat ćemo izlete u park prirode „Biokovo“ , Makarsku, grad svjetske baštine pod zaštitom UNESC-a Trogir, Kaštela, Solin kao i u drevni Dioklecijanov Split čija ljepota je jedinstvena na svijetu.

U programu Animacijskoga tima našega naselja sasvim sigurno će se naći nešto što će privući Vašu pozornost. Aqua aerobic i druga sportska natjecanja organiziraju se više puta dnevno. Dječji klub se održava dva puta dnevno u jutarnjim i popodnevnim satima. U večernjim satima Vaši najmlađi imaju mogućnost ugodno povesti vrijeme u mini disco clubu, dok ćete Vi imati priliku noćne sate provoditi uz glazbu uživo koja se organizira dva puta tjedno.

Upravljanje internet stranicama EasyEdit CMS